jueves, 18 de junio de 2009
















5 comentarios:

pep dijo...

Les fotos guapíssimes. El castell de sorra a la platja, andreu, cal dir que et va quedar molt bé. La montse posa una cara ben rara a la foto davant les barraquetes aquelles, que li estaves fent! i res tot molt macu. ja era hora que posesin fotos maques!!!! Per aquí com sempre, o sigui que tampoc tafanyis a tornar. Una abraçada ben forta i si us plau feu el favor de penjar les fotos del famós casament pel ritus dogon!!

PD: si de canses, quan tornis, portat el camell i els trajes de guerrer liles amb llances i tot, que junt amb les masqueres antigas de la II Guerra Mundial penso que ens poder fer servei en qualsevol moment!

Anónimo dijo...

bueenooo per fi fotos, han costat d'arribar però ha valgut la pena. Feu bona cara i se us veu ben alimentats, ja ho diuen que aquests animals africans són molt nutritius...
ja també vull veure fotos del casament! és el vostre casament?? veu fer la despedida de solter i no ens vau convidar?!?!
guenu guenu, a cuidar-se!!!

Ofuska dijo...

Com que la Montse encara no esta embarasada???? Amb lo bé que queda a la foto del nen petit...això no pot ser!! Que us heu casat? JAJAJAJA No m'esperava menos d'una tortuga de terra de les muntanyes i una vegetariana depredadora de dàtils...Andrew, encara no estas gens moreno!!!! pero que no prens prou el sol a les interminables esperes del bus? jiji
No has penjat foto del nuvol violeta assasí!!! Parlant de fotos: si vols veure fotos de la barraca de Patum entra al meu facebú que n'he penjat alguna.
Apa xiau, disfruteu moooolt!

pep dijo...

Merci per la màscara bandarra! Aquesta tarda la penjaré al meu blanc i merevellos piset.

vigila no perdis el termòmetre que dus a la ronyonera i mira d'agafar malalties inventades noves, que sempre dona més per xerrar: "tinc un amic que estant al mig de la selva va agafar una trikinosi multiple que va acabar passant de galipàndria a galasupeda! (Ahir a la nit la Montse ens va posar al dia).

Cuidat molt macu. T'estimem molt, fins i tot amb febre. Salut, anarquia i fins aviat!

Catnoia dijo...

Hola munik!M'encanten les fotos!esperem que no siguin les darreres i en vingui moltes més! Cuida't molt però sobretot disfruta com un mico i no deixis d'escriure!
Una abraçada i molts records de la comarca!