martes, 2 de junio de 2009

amb companyia un altre cop!!!

epali!!!

Ja tornema estarperaqui i ja no estic sol! el dia 30 va arribarla Montse a Dakar. Vaig anara buscarla a laeruport i ale a donar volts pel pais!! iujuuuuu. Vam pasar un parell de dies per dakar i la illa de gore. Vam estar de sort i a Gore hi havia muntat un festival a on exposaven nose cuants artistes a linterior de les cases de la gent. Va anar de meravelloa per poder xafardeiar les cases de totom. Unes casetes colonials, de fet destil mediterrani super xules. Gore es lailla que hi ha davant de Dakar eh! ja ho vaig dir en un altre post pero per si qlgu no la llegit.Pues eso don embarcaven els esclaus segrestats dafrica endins i posteriorment portaven cap a America. Moooolt xulu totplegat. Pero com que dakar es un agobio vam decidir marxar direccio a Mali. Valm fer un esgotador viatge amb septplace fins a Tambacounda, 8 horetes sota la calor sofocant senegalesa, deunidoret, a on vam fer nit i capa Kedougou, que amb dos cops no nhi havia prou!! I aqui estem lamardebe i tranquilsamb una calor terriblisima preparats per visitar i revisitar el pâis Basari!! La montse esvacompra abans de venir una meravellosa crema daloe vera que li ha sucarrimat la cara aquest mati. Ha sigut molt macu de veure. La Montse a part destar axixarrada per la calor, com jo vamos, emsembla que encara no sacaba de creure que esta a lafrica. Una mica traumada perque li diuen blanca tot i creures ja ben morena. Estem super agust la veritat i molt rebe a kedougou, aqiu ens quedarem uns dies i despres ens nanirem cap a Mali, via tambacunda altre vegada.

petoneeeets a totes

6 comentarios:

pep dijo...

Passeu-vos-ho molt bé i aprofiteu que esteu lluny de Berga. Saluti

Ofuska dijo...

Eso eso, aprovechad, ke os vamos a hechar de menos en Barraques!!!! Volem fotooooos, pero nada de desnudos, eh? Disfruteu molt!

Catnoia dijo...

Això, això ! volem fotos!
Passeu-ho molt bé i vigileu amb els bitxos i les insolacions, sobretot tu Andreu k ho pilles tot, jejeje.
Salut i força!a

Llum dijo...

Hola macus!

Us he de dir q el trucu aquell q vax trobar per internet de trucades a l'estranger és una punyatera farça!!joer em va costar un ull, un nas i molt més!.. de la cara, he intentat contactar amb protecció al consumidor del poble d'origen de la puta empresa aquesta xo han passat de mi..així q per un temps s'han acabat les trucades, almenys si no és amb skipe.
Quin enveja les vacances q us tireu..jo aquest any em quedo sense vacances, tot l'estiu a bcn..pk..dintre de 2 semanes ja no seré becaria mai més!!!Em fan un contracte i sense tenir el títol!!!Uooooooo!!!

Ale pendejus,que disfruteu mooolt!!!

Petons!!

Ka dijo...

Andreuuuuuuuuuu, ara em quedo més tranquila. ara que no estas sola menos mal. ai deu

maria dijo...

hola reis!
volia saber si el retrobament havia estat possible, suposo q era difícil trobar l'andreu enmig de tants negritus!!, i la montse sola per aquests mons de déu...

petons, i me n'alegro que estigueu bé!!