martes, 15 de septiembre de 2009

fotos de gabon











Les dels disturbis i tota la pesca podeu trobarles pel google a internet (que se que mes d'un lector li encanten jejeje) jo no en vaig poder fer.
Aqui hi ha fotos del tren transgabones, balenes, la Lope (el poblet), uns elefants, bosc de bambu al costat de la carretera i a Mayumba nens i un pescador tallant les aletes dels taurons. Les de les balenes n'hi ha una que no es mevaaa!! es de la paula una colega andorrana que esta aqui salvant el mar i aquestes coses que fan les biologues marines! iujuuu
Ale m'en vaig cap a Congoooooo

Salut a totes i m'araden molt els cumentaris!! en frances i tot, vaia nivelazo!!

4 comentarios:

Mª Lluïsa dijo...

Apa Andreuet com et passes amb las fotos de las balenes ja se quina es la de la colegui es la que es veu la balena quasi sencera ja ens fas dentetes ja pero amb la foto no a colat ja t´agradaria ja de veurela i ami també que sapigues que el nivell del idioma francés es heredat tot lo bó s´enganxa cuidat molt i no et tornis a ficar a paissos amb tant de perill que m'esgarrifes i fas patir una miqueta torna aviat et tovem a faltar petonetsssssssssssssss

pep dijo...

Hola Andreu!
Les balenes són impresionants! i la tortuga de la segona foto també!! jijiji. Escolta disfruta tant com puguis i no cal que et fiquis en merders que nosaltres et valorem molt igualment. O sigui ves al tantu! Tot i que no t'ho hauria de dir per aquí tothom t'enyora i tothom demana per tu (naturalment ens inventem històries terribles per fer-te quedar encara més interessant), però la broma no durarà massa o sigui que fes les maletes i torna de Penyiscola d'una vegada!

Anónimo dijo...

j'aime le soleil, j'aime le cirque du Soleil...
Tu est perdu dans la inmensite de la nuit...
Radio korneta presente la rage du peuple:

First Point: - Andrew nous sommes enamorados du toi, et nous atendre toi regresso.

Second Point: Pesol Negre is on fire! Don't worry, we are working hard to be better than Directa newspaper (socialdemocrat newspaper). It's easy!

The last point: Bages llibertàri it's better than Bergueda llibertari. It's not a joke, don't smile!

Looking forward to hearing from you soon

Please dame un Kiss!

Your "friends" of Capital City

Anónimo dijo...

Nanu, falta la foto del pescador tallador d'aletes em sembla!
la comunitat berguedana estem pensant en comprarnos una tortuga de grans dimensions per superar la teva absència, pensem que serà més fàcil i agradable substituir-te per un animal simpàtic i poc molest que no esperar a que tornis. Ja sabem que estas intentant invertir el proces michael jackson per poder-te tornar negre i que els africans revolucionaris no et marginin per occidental blanket/burgeset.
en fi fes bondat, un petó per la paula (si no li has fet ja...) i pensa a saludar al nelson de part del desmond quan arrivis al destí.