miércoles, 13 de mayo de 2009

ousui-mlomp-elinkine-ehij-cachuane-djembereng-boiui-bucote-cap skirring-zinguizor

ale, mireyu quin titol mes llarg que tenim! es perque hem fet un muint de cosetes home! per aqui tot sensacional! hem estat tots aquestes dies explorant la regio de casamance, molt mes verda i bastant xula. de usui vam fer una excusioneta amb bici per aqui i per alla a veure els petits poblets del costat, amb els ses baobabgs i grans formatgers. aixo ja ho he explicat em sembla. Total que ens en vam anar cap elinkine i dalla vam pendre nua piragua cap a Ehij, una illa amb 4 cases i poc mes, molt maca per aixo, vam estar amb la gent bebent vi de palma i menjant grans quantitats dostres de totes maneres. son buniiisimes, total que despres dexplorar el bosc tropical de la illa vam decidir arribarnos fins a cachuan, el luis ens va portar. un nanu bastant especial per diru dalguna manera. el vam ajudar a carregar la canoa fins als topes de llenya i cap alla. finalment vam arribar a cachuian el paisatge es tot verd, ple docells i flamencus i manglars i mes manglars per tot arreu. a cachuane pues mes tranquilitat, vam fer niti vam sortir via djembereng, a peu a sota el sol i a les portes de la mort. pero vam arribar sense cap problema a djembereng; alla al campament Asseb de conya, vam estar un parell de dies disfrutant de la plaiuqui i de la vida de poble. Al cap dun parell de dies cap a cap skirring, es la zona mes turistica de senegal; es com un lloret senegales. vam estari alguns dies; vam fer alguna excursioneta fins a bucot; un poble molt xulu, sobretot pel guia; que es deia Hola i parlava espanyol sensacionalment be. Aqui ens van esplicar tot el rollo anmista i totes les seves curiuositats curioses. i cap a cap skirringh tu; on van asistir a la festa daniversari d ela mort de bob marley, aqui esta tot ple de rastes daquests de super bon rollo que te cagues. personages vamos. i cap a zinganxor que al manel se li acaben les vacances tu. que ves per on i ja ha pasat un mes; aixo pasa volant!!!!
I jo cap a Guinea bissau; dema anire a ferme la visa i cap alla a vere que mexpliquen. Parlen portugues i crioll o sigui que a vere com em faig entendre, he pensat que potser marribo fins a guina konakri que esta al costat i es el pais mes baratu de la zona i amb muntanyes!!! ja vorem!! vacancetes.

4 comentarios:

pep dijo...

Els iaios de l'inserso fan més excessos a Benidorm que vosaltres dos! A vere si us haureu tornat assenyats ara! Bueno macus, expliqueu les "croniques no autoritzades" del viatge o inventeu-vos-les que des de que han tancat les antimemòries l'internet es ben bé que no val ben res. Salut!

Llum dijo...

Andréééés!!!

Que tas solet?per poc temps..ehh??
Vigila no et fonguis sota el sol i altantu amb aquests rastes pies negros, encara que ja era hora que et trobéssis algú més pies q tu!!!

Ale bandarra, cuida't moolt!!

Un petonàs!

Anónimo dijo...

epaaaaaaaaaaa!!!!!!! conta lo de la teva febrADA QUE ENS TENS PREOCUPADES. si no set passa no enviarem a la montse, a vore si encara tornareu els dos malalts!!!!!!!!!!!!!!!!! apa!!!!!!!!! besotes i que no sigui res
marta

Catnoia dijo...

Per molts anys Andreu! celebra el teu cumple a l'estil senegalés que nosaltres ja ho farem a la berguedana!!! Una abraçada de Hulka valent!