miércoles, 11 de noviembre de 2009

Tindre visita!







eee, pues resulta que aquest 4 pesonatges em vindran a veure per un parell de setmanetes! genial vamus. Altre volta jo estic a Sudafrica, Johannesburg, la ciutat de la paranoia, aquests nanus arriben entre dema i dema pasat i la intencio es la de viatjar a leshoto, costa sudafricana, pujar a un parque molt munic amb animalons i coses i si hi ha temps relaxarnos a les platges mozambiquenyes! el plan pot canviar, sens dubte!

3 comentarios:

pep dijo...

ACLARIMENT IMPORTANT:

Per fer aquest fotomuntatge no s'ha maltractat cap animal.

M.LLUISA dijo...

que be amb preocupava el tracte dels animalons ara ja em quedo mes tranquila ´.hola andreu perque no diguis que fa dias que no et dic res l'Arbert m'hadit que a parlat amb tu estic contenta de tenir noticies teves pero nen torna ja aquest pas aviat fara un any que ets fora tenim ganes de veuret per cert dema dia 12 a un quart de deu del mati fara 27 anys que vaig ser mama per primera vegada pero no la ultima be nen cuidat moltisim i disfruta molt amb el pep i els altres companys molts petonetssssssssss.M.LLUISA

Ofuska dijo...

Ke gran!!!! Kin reportatge mes ben parit!!!! jijiji...Tu fes patir a aquesta colla, que sàpiguen qué es estar a l'africa de vacances(busos de 20 hores, caminates de 5h a ple sol, soborns, goriles assasins...i aquestes cosetas tant maques que has estat fent..)pero que tornin! ke ja nomès faltaba perdre al lider i que no hi torni, no sobreviuriem en aquesta jungla! jajaja... Demà dissabte fem una superfesta d'aniversaris del novembre, celebrem 7 alhora (Manolito, Culell, Carles, Manel, Cols, Alba, Pitus i potser algun més i tot), ja farem un brindis per vosaltres!!! Apa, cuida aquesta colleta que et fará companyia uns dies i si trobeu el rovelló més gran del món porteu-lo!!! Petons a les parpelles i moooolts pessics als mogrons!